• Een authentieke makelaar in Amsterdam

Specialist in verkoop en taxatie bij nalatenschap

De Graaf Makelaars & Taxateurs o.g. is gespecialiseerd in het verkopen van woningen in het geval van overlijden en in het adviseren over de verdere afwikkeling naar de erven toe. Wanneer een familielid komt te overlijden of men niet meer in staat is om in de eigen woning te verblijven, besluiten naasten doorgaans tot verkoop van de woning. Dit is vaak een zwaar en moeilijk proces omdat het een emotionele beslissing is en onderling kunnen hier verschillenden ideeën over ontstaan. De Graaf Makelaars & Taxateurs is de partij die op de meest zakelijke manier deze verkoop uit handen neemt.

Taxeren van een woning na overlijden

In een aantal situaties is het wenselijk dat de woning wordt getaxeerd nadat de bewoners zijn overleden. Een voorbeeld hiervan is wanneer één van de erven de woning wil kopen. Bij de taxatie wordt de waarde van de woning bepaald, zodat het financiële plaatje van de erfenis helder en duidelijk wordt. Zo worden onprettige situaties op de langere termijn voorkomen en is het voor alle betrokkenen duidelijk waar men mee te maken heeft. De Graaf Makelaars & Taxateurs helpt bij zowel de taxatie als advies over de vervolgstappen.

Taxatie en verkoop voor andere bijzondere situaties

Ook in andere bijzondere situaties is De Graaf Makelaars & Taxateurs een logische keuze. Denk hierbij aan de verkoop van woningen of panden voor stichtingen of goede doelen. Ook bij boedelscheidingen of faillissementen is De Graaf Makelaars & Taxateurs de partij die helpt met raad en daad. Onze jarenlange ervaring in het Amsterdamse vastgoed zorgt ervoor dat de markt geen geheimen voor ons heeft en dat we op deze solide basis de beste adviezen kunnen uitbrengen.

Heeft u een vraag over verkoop of taxatie in het geval van nalatenschap? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw makelaar en taxateur in Amsterdam
Heeft u voor uw woning in Amsterdam een taxatie nodig? Dan kunt u bij ons direct een (NWWI) taxatie aanvragen. Heeft u een andere vraag die gaat om de verkoop van een woning of de taxatie rondom nalatenschap? Wij staan graag voor u klaar!