• Een authentieke makelaar in Amsterdam

Over ons

Een authentieke makelaar en taxateur in Amsterdam

De Graaf Makelaars & Taxateurs in onroerend goed is een traditioneel NVM makelaarskantoor gespecialiseerd in het verkopen, aankopen en taxeren van onroerend goed in de regio Groot-Amsterdam.

Sinds begin jaren ’90 is eigenaar, register makelaar en taxateur Jeroen de Graaf actief op de Amsterdamse woningmarkt. Jeroen mag zich met recht specialist noemen in het verkopen, aankopen en voornamelijk taxeren van Amsterdams onroerend goed. Jeroen is tevens examinator voor de makelaardij (SVM/NIVO/NVM). Op deze manier zorgt hij ervoor dat de volgende generatie makelaars goed getoetst worden op hun vakbekwaamheid om zo de kwaliteit van het vak te kunnen waarborgen.

Dankzij de jarenlange ervaring als makelaar in Amsterdam weet de Graaf Makelaars & Taxateurs o.g. heel goed wat kopers zoeken en wat de wensen zijn van verkopers. We kennen het aanbod woningen en de straten in de verschillende buurten van Amsterdam als geen ander. Als NVM kantoor zijn we aangesloten bij de NVM sectie wonen en bij de NVM sectie Business. Wij zijn uiteraard aangesloten bij de bekende taxatie validatie instituten zoals het NWWI, Ivalidatie en TMI (voor bedrijfsonroerendgoed/commercieel vastgoed taxaties). Al onze taxatierapporten voldoen aan alle eisen die gesteld worden en zijn werkbaar voor alle geldinstellingen.

Graag maken wij kennis met u om te zien wat we voor u kunnen betekenen op de woningmarkt van Amsterdam.