• Een authentieke makelaar in Amsterdam

Uw huis of appartement verkopen in Amsterdam?

De Graaf Makelaars & Taxateurs o.g. verkoopt uw woning in Amsterdam op de manier die past bij u en uw wensen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de Amsterdamse woningmarkt verkopen we uw woning op een vakkundige wijze.

Als ervaren makelaar begrijpen we heel goed dat de aan- en verkoop van een woning een transactie is die u maximaal een paar keer in uw leven uitvoert. Dat is spannend en daarom staan uw persoonlijke wensen centraal.  Gedurende het gehele proces streven we dan ook naar de beste service voor u.

Uw makelaar in Amsterdam

Het verkopen van een woning in Amsterdam vraagt om gedegen kennis en kunde. De Graaf makelaars en taxateurs is een kantoor in Amsterdam met een schat aan ervaring, zowel in de aankoopkant als de verkoop. We zijn een klein kantoor, waardoor de service altijd persoonlijk is en de lijnen kort. Onze begeleiding is persoonlijk, proactief en gestoeld op vele jaren kennis en ervaring.

De kennismaking

Wilt u een keer kennismaken om te bepalen of wij het makelaarskantoor zijn dat uw huis in Amsterdam het beste kan verkopen? We komen, uiteraard geheel vrijblijvend, bij u thuis om de woning op te nemen en uitleg te geven over onze werkwijze. U zult merken dat we recht door zee zijn en gaan voor het beste resultaat voor u. Zeker in de Amsterdamse woningmarkt is dit onontbeerlijk.

Waarde van de woning en mogelijkheden voor verkoop

Na afloop van ons gesprek ontvangt u van ons een voorstel met een waardebepaling inclusief onderbouwing. We geven u ons verkoopadvies waarin we de verkoopmogelijkheden uitleggen. We brengen natuurlijk altijd advies op maat uit, waarmee we u op een persoonlijke manier begeleiden. Dat neemt natuurlijk niet weg dat u altijd het laatste woord hebt in de verkoopstrategie!

Overeenkomst

Wij vinden dat makelen in Amsterdam een vak apart is en daar hoort maatwerk bij. Uw huis is uniek en daar past een op maat gemaakte overeenkomst bij. Vooraf leggen we vast welke werkzaamheden we voor u uitvoeren voor welke prijs. Zo voorkomen we nare verrassingen achteraf.

Opstart verkoop

Onze professionele fotograaf komt bij u thuis voor een fotoreportage en we laten uw woning exact inmeten volgens de NEN 2580 norm. We schrijven wervende advertentieteksten, laten plattegronden maken en zorgen voor een compleet woningdossier. Uiteraard denkt u mee over welke foto’s en welke verkooptekst online beschikbaar komen.

Uw woning wordt door ons aangemeld in het makelaarsuitwisselingssysteem welke inzichtelijk is voor alle makelaars, op sites als Funda.nl, mva.nl, onze social media kanalen en op onze eigen site. We geven u advies over styling, presentatie van de woning en hoe u uw eigen sociale netwerk het beste kunt inzetten.

Indien gewenst maken we extra promotiemiddelen met de daarbij behorende promotieacties. Uiteraard ontvangt u van ons een verkoopbord voor op of aan de woning.

Onderhandelingen

Uiteraard verzorgen wij alle onderhandelingen voor u. Uw voorwaarden om te komen tot een succesvolle verkoop houden we daarbij altijd als uitgangspunt. We spreken elk detail door met u en adviseren daar waar nodig. We adviseren vanuit de kennis en ervaring en halen daarbij de emotie uit deze zeer beladen stap.

De koopakte en overdracht

U ontvangt volledige begeleiding bij het belangrijkste onderdeel in het proces: de koopakte. Hierin worden namelijk de koopsom en alle gemaakte afspraken in vastgelegd. Na het ondertekenen van de koopakte bewaken we het proces tot en met de eindinspectie van de woning en uiteindelijk de overdracht bij de notaris.

Wilt u kennis maken en een goed gesprek over de Amsterdamse woningmarkt? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.