• Een authentieke makelaar in Amsterdam

Uw huis of appartement verkopen in Amsterdam?

De Graaf makelaars & taxateurs verkopen uw woning in Amsterdam met passie voor het vak en de processen die daarbij horen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de woningmarkt van Amsterdam verkopen we uw woning op een vakkundige wijze.

Als ervaren makelaar begrijpen we heel goed dat de woning onderdeel is van uw leven, van waaruit u het leven organiseert. Uw persoonlijke wensen staan daarom centraal. Gedurende het gehele proces streven we dan ook naar de beste service voor u.

Uw makelaar in Amsterdam
Het verkopen van een woning in Amsterdam vraagt om gedegen kennis en kunde. De Graaf is een makelaar in Amsterdam die met zijn kennis en kunde aan uw kant staat en die uitsluitend als doel heeft om u op een actieve en persoonlijke manier te adviseren en te begeleiden bij de verkoop van uw woning in Amsterdam.

De Kennismaking
We komen bij u thuis, geheel vrijblijvend uiteraard, nemen de woning op en leggen u uit hoe wij als makelaar te werk gaan en wat we voor u kunnen betekenen in de dynamische woningmarkt van Amsterdam.

Waarde van de woning en mogelijkheden verkoop
U ontvangt van ons een voorstel met een waardebepaling inclusief onderbouwing. We geven u ons verkoopadvies waarin we de verkoop mogelijkheden uitleggen.

Overeenkomst
Wij passen maatwerk toe en werken niet met percentages. Al onze werkzaamheden voor een vast bedrag. De afspraken die we maken leggen we samen met u vast. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

Opstart verkoop
Onze professionele fotograaf komt bij u thuis voor een foto reportage en we laten uw woning exact inmeten volgens de NEN 2580 norm. We schrijven wervende advertentie teksten, laten plattegronden maken en zorgen voor een compleet woningdossier.

Marketing
Uw woning wordt door ons aangemeld in het makelaars uitwisselingssysteem inzichtelijk voor alle makelaars, Funda.nl, MVA.nl, Social Media kanalen en onze eigen site. We geven u advies over styling, presentatie van de woning en hoe u uw eigen sociale netwerk goed kunt inzetten.

Indien gewenst maken we extra promotiemiddelen met de daarbij behorende promotie acties. Uiteraard ontvangt u van ons een verkoopbord voor op de woning.

Onderhandelingen
Uiteraard doen wij alle onderhandelingen voor u. Uw voorwaarden om te komen tot een succesvolle verkoop houden we daarbij altijd als uitgangspunt. We spreken elk detail door met u en adviseren daar waar nodig.

De koopakte en overdracht
U ontvangt volledige begeleiding bij het belangrijkste onderdeel in het proces, de koopakte. Het vastleggen van de koopsom en alle afspraken. Na het ondertekenen van de koopakte bewaken we het proces tot de eindinspectie van de woning en uiteindelijk de overdracht bij de notaris.

Wilt u kennis maken en een goed gesprek over de Amsterdamse woningmarkt? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.