• Een authentieke makelaar in Amsterdam

Taxatie woning Amsterdam

U wilt weten wat de waarde van uw woning in Amsterdam is. Het is belangrijk dat u uw huis laat taxeren door een gecertificeerde register makelaar taxateur.

Erkende makelaar taxateur in Amsterdam
Voor het laten maken van een taxatie rapport van uw huis kunt u zich uiteraard wenden tot De Graaf makelaars & taxateurs. Onze taxateurs zijn vakkundig, beëdigd en NVM/MVA gecertificeerd.

Woning taxatie
Het is mogelijk om voor zeer uiteenlopende redenen een taxatie voor een woning te laten uitvoeren, onderstaand de meest voorkomende soorten:

 • Taxatie voor het verkrijgen van financiering n.a.v. een aankoop van een woning.
 • Taxatie ten behoeve van een verbouwing aan uw huis.
 • Taxatie voor het aanpassen of wijzigen van uw huidige hypotheek door een renteherziening of voor een gunstiger rentetarief.
 • Taxatie ten behoeve van een overdracht van een woning aan erfgenamen of van zakelijk bezit naar privé bezit.

Dit is slechts een greep uit de tal van denkbare situaties waarin de hulp van een taxateur kan worden ingeroepen.

Uw makelaar en taxateur in Amsterdam
Heeft u voor uw woning in Amsterdam een taxatie nodig dan kunt u bij ons direct een (NWWI) taxatie aanvragen of contact maken met de makelaar voor specifieke vragen rondom uw taxatie.

  BOG taxatie

  Taxaties voor commercieel vastgoed zijn in verschillende situaties benodigd:

  • Taxatie Bedrijfspandhypotheek
  • Taxatie t.b.v. Aan- of verkoop van een bedrijfsobject
  • Taxatie voor het bepalen van de huurwaarde

  Dit is slechts een selectie van type BOG taxaties. Voor meer specifieke informatie omtrent uw commercieel vastgoed taxatie rapport en voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met ons kantoor.

  TMI

  Onze BOG taxaties zijn TMI (Taxatie Management Instituut) gevalideerd. Het Taxatie-Management-Instituut is door diverse marktpartijen opgericht om de kwaliteit van commercieel vastgoed taxaties te kunnen waarborgen. TMI draagt zorg voor uniforme taxaties volgens vastgestelde uitgangspunten. Al onze BOG taxatie rapporten voldoen aan deze eisen.