• Een authentieke makelaar in Amsterdam

Taxatie woning Amsterdam

U wilt weten wat de waarde van uw woning in Amsterdam is. Door het uitvoeren van een taxatie krijgt u alle antwoorden. Het is belangrijk dat u uw huis laat taxeren door een gecertificeerde register makelaar taxateur. De Graaf Makelaars en Taxateurs o.g. is aangesloten bij NWWI: Nederlands Woning Waarde Instituut en beschikt over alle opleidingen en certificaten om te mogen taxeren.

Erkende makelaar taxateur in Amsterdam

Voor het laten maken van een taxatierapport van uw huis kunt u zich uiteraard wenden tot De Graaf Makelaars & Taxateurs o.g. Onze taxateurs zijn vakkundig, beëdigd en NVM/MVA gecertificeerd.

Waarom wilt u uw woning laten taxeren?

Het is mogelijk om voor zeer uiteenlopende redenen een taxatie  te laten uitvoeren, onderstaand de meest voorkomende soorten:

  • Taxatie voor het verkrijgen van financiering n.a.v. een aankoop van een woning.
  • Taxatie ten behoeve van een verbouwing aan uw huis.
  • Taxatie voor het aanpassen of wijzigen van uw huidige hypotheek door een renteherziening of voor een gunstiger rentetarief.
  • Taxatie ten behoeve van scheiding en deling.
  • Taxaties in verband met overlijden/sterfgevallen/nalatenschappen, successie, verkoop binnen de familie (schenking).

Dit is slechts een greep uit de tal van denkbare situaties waarin de hulp van een taxateur kan worden ingeroepen. Twijfelt u of een taxatie helpt bij uw vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om uw kwestie voor te leggen. We adviseren eerlijk en op een heldere manier.

Uw makelaar en taxateur in Amsterdam
Heeft u voor uw woning in Amsterdam een taxatie nodig dan kunt u bij ons direct een (NWWI) taxatie aanvragen of contact maken met de makelaar voor specifieke vragen rondom uw taxatie.